مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی توهین

باسلام و وقت بخیر

بنده به 24000000میلیون تومان بابت توهین به یک نفر از طریق پیامک که خط به نامم بوده محکوم شده ام و در جلسه دادگاه به توهین اقرار کرده ام چون پیامک از طرف من صادر شده بود ولی ایشون هم به من توهین کرده بود ولی پیامک ها رو من پاک کرده ام و در رای دادنامه ذکر کرده است بنا به تسلیم شدن رای از تخفیف میتوانید استفاده کنید یا اینکه ظرف مدت 20 روز از تاریخ ابلاغ اعتراض کنید
میخواستم راهنماییم کنید چی کار کنم ؟ آیا ممکن است مبلغ جریمه خیلی کم یا اینکه صفر شود ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه دفاع از حقوق شما وجود دارد اگر سابقه ندارید این مبلغ نباید تعیین شود
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید و

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

‌نیازمند بررسی دقیق و تهیه متن اعتراضی می باشد