مشاوره حقوقی رایگان - حضانت برادر

باسلام
من یک پسر 14 ساله هستم من پدرم پارسال فوت کرده اند و با مادر و ناپدری زندگی میکنم آمدم خیلی مشکلات دارد و یک سره من رو کتک میزنند با شوهرش فحش به من و پدرم که فوت کرده میدهند و از نظر پول تو جیبی هیچی به من نمیدهند و یک غذایی به من که میدهند هم کلی منت می‌گذارند سرم و بنظرم مادرم جنون دارد .
میخواستم بدونم میشه برادرم که زن و بچه دارد و از همه لحاظ من رو ساپورت می‌کند حضانت من رو از مادرم بگیرد و من رو نجات بدهد از تو این خانواده میشه بگید باید چیکار کنم من میخواهم بروم پیش برادرم؟

پاسخ ها :

حضانت توسط برادر حضانت برادر حضانت