مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

باسلام .بنده چهارسال ودوماپرداخت بیمه رانندگی دارم ودوسال خدمت سربازی خریده ام وهشت سال هم بیمه روستایی پرداخت کرده ام ومتولد1339 میباشم لطفآ راهنمایی کنیدکه کدام بیمه انتخاب کنم ونحوه انتقال مخارج هردوبیمه به یکدیگرچقدراست باتشکر ازشما.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به بیمه های مربوطه مراجعه کنید
امکان تجمیع سوابق بیمه ای وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال اداری است وبهتراست جهت انتخاب بیمه ا زکارشناسان بیمه سوال شود فقط بدانید بیمه ای استفاده کنید که علاوه بر بازنشستگی مزایای دیگری داشته باشد بیمه عمر نسبت به دیگر بیمه ها بررتری دارد