مشاوره حقوقی رایگان - حکم مواد مخدر

سلام وقتتون بخیر در پرونده حمل4کیلو حشیش که حکم چهار سال و سه ماه حبس تعزیری و دوسال و سه ماه تعلیقی آمده و20روز فرصت تجدید نظر هست آیا شانس این هست که قاضی در تجدید نظر حکمی کمتر بدهد و این که دوسال تعلیقی به دلیل نداشتن سابقه و اولین بار بودن متهم ها و این که چه راهی باید رفت تا قاضی حکمی کمتری بدهد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تمکین به ماده 442 آیین دادرسی کیفری نمایید