مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی جانبازان متوفی

با سلام عرض کنم پدر من جانباز 25٪ متوفی است که پاداش بازنشستگی رو به حساب چهار فرزندانش واریز کردند (2 پسر و 2 دختر) به طبق قانون قرار بوده که مبلغ به ازای هر سال که برابر با 30 سال است با آخرین فیش حقوقی با مزایا محاسبه شود اما مبلغ واریزی 164 ميليون بود و در حالی که آخرین فیش حقوق تقریبا 9 تا 10 میلیون هست سوال و درخواست راهنمایی از شما این است که چرا کمتر واریز شده است؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام درصورت اکراه مجازات آن اعدام است ومیتوانید شکایت کنید جهت بررسی بیشتر موضوع تماس بگیرید