مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام خسته نباشید.دو شب پیش پدرم باریکی ازرفیقاش به مغازه من اومدن وباقداره تمام شیشه هاروشکستن وفحاشی کردن منو تهدیدبه آدم ربایی وکشتن کردن
وبه شوهرم تهمت زدن چیکار کنم؟

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با در دست داشتن مستندات مانند فیلم دوربین مداربسته ، شهادت شهود و احیانا گزارش مرجع انتظامی و درخواست تحقیقات محلی اقدام به شکایت تهدید ، توهین و تخریب کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت از آنها به علت تخریب عمدی و توهین و تهدید نمایید