مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام
اینجانب تصادف کردم وراننده دارای گواهینامه مقصر فرارکرده ومن از داداش که باهاش بوده شکایت کردم و الان پرونده رفته کیفری بدلیل تشابه اسمی پرونده اعاده شده به دادسرا آیا خودم باید پیگیر باشم یا دادگاه خودش دیه رو پرداخت میکنه ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حتي المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید با اختیار کردن وکیل دادگستری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیگیری شما لازم و ضروری است و بدون پیگیری، نتیجه مطلوب بدست نخواهد آمد.