مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری

سلام من خونه ای را خریده ام مبایعه نامه معمولی نوشتیم و کد رهگیری نگرفتم ایا بعد از زدن سند می توانم برای مبایعه نامه کد رهگیری بگیرم و کد رهگیری بعد از زدن سند کاربرد دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما سعی کنید قرارداد محکمی ثبت نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

خیر وقتی سند رسمی دارید کدرهگیری کاربردی ندارد

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام دیگر با وجود سند رسمی نیاز ب مبایعه نامه کدرهگیری ندارید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
وقتی سند به نام شده ،دیگه به کدرهگیری مبایعه نامه نیازی نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً وقتی سند رسمی به نام شما تنظیم می‌شود یه اخذ کد رهگیری موضوعیت ندارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام وقتی سند هست کدرهگبری معنایی ندارد