مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام و عرض ادب شوهر خواهر بنده با ندادن خرجی و همچنین درست کردن مشکلاتی مانند ندادن حقوق فرزند و توهین مداوم به زن خودش باعث ایجاد اختلاف بین خودش و خواهر بنده شده دختر ایشان ماه بعد 7 سالش میشود ایشان پرونده فروش کودک را داشته که البته از آن قصر در رفته اما 2 فرزند از اقوامش را با این روش خریدند و شناسنامه هم برای آنها صادر کرده خواهر از ایشان شکایت کرده و برای مهریه و دیگر عناوین که حق زن هست از دادگاه درخواست کرده .ضمنا ایشان یکی از فرزندان که از همسر قبلی‌شان هست بر اثر خودکشی از دست دادند .
حالا ایشان گفتن که هم بچه را تحویل می‌گیرند و هم مادر را طلاق میدهند آیا از موارد منفی بالا میشود برای عدم حق حضانت پدر استفاده کرد و پدر را از حضانت فرزند خواهرم منع کرد یا خیر سپاس

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.