مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام وقت بخیر من دارای یک فرزند پسر 3 ساله هستم چطوری میتونم حضانتش برای همیشه از پدرش بگیرم؟

پاسخ ها :

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
حضانت پسر شما تا ٧ سالگی با شماست. پس از آن با پدرش و بعد از ١5 سالگی به اختیار خود وی می باشد. اگر طلاق شما توافقی باشد میتوانید حضانت فرزند تان را با توافق با شوهرتان، دائمی کنید. در غیر این صورت با ارائه دلایل متقن به دادگاه میتوانید حضانت دائمی فرزندتان را بگیرید. دلایلی مانند اعتیاد، اشتهار به فساد اخلاقی و...