مشاوره حقوقی رایگان - آيا در تصادف سواری با عابر قانونی بنام 50 50 داریم،؟

اری با عابر قانونی بنام 50 50 داریم؟
درتصادف که سواری به بنده که عابر بودم برخوردنمود، این سانحه درساعتحدود4عصردرلاین کندرواتفاق افتاده راننده سواری باسرعت 100کیلومتربدون خط ترمز برخورد نمود، لطفا جواب سوال بنده راشرح دهیدباتشکرفراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند

مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تصادفات تعیین و وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل دادگستری اختیار نمایید…