مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از کارت بانکی

سلام از کارت برادرم در زمانی که بخاطر دعوا در زندان بوده سواستفاده شده ‌و حساب مردم رو هک کردن . الان عکس واضح اون اشخاص که از کارت برادرم پول برداشت کردن دارن اما شناسایی نمیشن .از طرفی برادرم به یکی از دوستاش مشکوکه که رمز کارتش رو داشته شکایت کرده اما چند مرتبه هست که در دادگاه حاضر نمیشه الان در نهایت قاضی چه حکمی میده؟؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

عدم حضور متهم مانع ادامه رسیدگی نیست.
دادنامه صادر میشود.

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر مشتکی عنه در دادگاه حاضر نشود خللی در رای قاضی ایجاد نمیشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم حضور قاضی با توجه به مستندات نظر خودرا اعلام می نمایند