مشاوره حقوقی رایگان - خرید از اینستاگرام

سلام خسته نباشید
من چند وقت پیش یه پیج یه خانمی پیدا کردم که کاور ویدیو درست می کرد من پول سه تا کاور رو بهش دادم یکی رو برام درست کرد دو تای دیگر یه چند هفته بعد بهش گفتم درست کن گفت نمی تونم درست کنم گفتم حداقل پولمو پس بده که هنوز نداده چیکار کنم

پاسخ ها :

استرداد وجه خرید اینترنتی از اینستاگرام استرداد وجه خرید اینترنتی خرید اینترنتی خرید از اینستاگرام استرداد وجه