مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم ارباب رجوع

با سلام همسرم خودکشی کردن و من سه روز بعد بعنوان ارباب رجوع به اگاهی مراجعه کردم تا از مامور پرونده همسرم سیمکارت های خود را بگیرم.(یک نفر همراه داشتم)
در سالن انتظار فردی که گویا خصومت قبلی داشتند و مامور بودند با بی احترامی و فحاشی شروع به بیرون انداختن من با زور کردند که در همین حین دست من شکست.
چند کادر اگاهی و یگان امداد و سرباز شاهد ماجرا بودند(احتمالا شهادت ندهند)
بعد از ماجرا نگذاشتند من به بازرسی و حفاظت مراجعه کنم و با وجود درخواست با امبولانس تماس نگرفتند
و به دست شکسته ام دستبند زدند و به دادسرا بردند و پرونده سازی کردند.و با قرار کفالت ازاد شدم.
بعد از ان به سختی با حفاظت و بازرسی ارتباط گرفتم و در دادسرای نظام شکایتی تنظیم کردم.
گویا چندبار سابقه تعهد در بازرسی یا حفاظت در ارتباط با ضرب و جرح متهم را داشته اند.
آیا میتوانم ثابت کنم و تکلیفم چیست؟
و یا احتیاج به گرفتن وکیل دارم؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به حال وکیل از تجربه و تخصص بیشتری برخوردار است .
موفق باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و در صورت لزوم تقدیم دعوی حقوقی مناسب می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی ادله ومدارک شمااست اما داشتن وکیل در پرونده توصیه می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اثبات اتفاقات رخ داده بستگی به دلایل و مدارکی است که در اختیار شما می‌باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله مسلما وکیل بگیرید شانس موفقیت شما بالا میرود