مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن پول از وراث

خسته نباشید به همه وکلای گرامی ،عاجزانه تقاضای راهنمایی دارم ،بنده مبلغی پول قرار بود برایم واریز شود بعلت مشکل بانکی آنرا در حساب پدرم ریختم متاسفانه اقرار بود چند روز بعد آنرا ب من انتقال دهد اما فوت کرد الان وراث سهم خود را برداشتند و چون من با آنان ناتنی هستم پولم را نمیدهند روند به چه صورت است و با چه دادخواستی پولم را پس بگیرم ، ممنون از توجه شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان مطالبه وجه وجود دارد
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث ارائه دهید و مدارک خود را که نشان دهنده ی مالکیت شما بر وجوه است را ضمیمه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

علیه کلیه وراث دادخواست مطالبه و جه به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید