مشاوره حقوقی رایگان - طرح دعوی جدا از پرونده اجرایی

سلام ما یه پرونده الزام به سند انتقال اجرایی در داداگاه داریم . که این پرونده اول یه انتقال اجرایی داره بعد انتقال قطعی. که سهم اعلامی ما به دارایی مشخص می کنه که اول انتقال اجرایی انجام بشه یا قطعی . اگر حصه مه مساوی اعلام بشه اول اون بنچاق باید بنام ما بشه و بعد انتقال قطعی انجام بشه. ما تو محتویات پروند یه سند واگذاری داریم که قرارداد بین سازمان راه با صاحب ملکه که بنچاق بنامشه یه وکالت تام الاختیاره ویژه پلاک همون بنچاقه یه مبایعه نامه ویه انحصار وراثت. قاضی تو حکم گفته سند بنام ما 4 نفر منتقل بشه به شرح مندرج در سند واگذاری. وراث اون شخصم رد دعوی شدن. فقط قاضی تو میزان حصه سکوت کرده که ظاهرا سهم مشاعی مارو مساوی در نظر گرفته. برادرم اعتراض کرد وبرد مدارک گذاشت که ما ورثه ایم و قوالنامه و انحصار وراثتو ضمیمه کرد و تو لایحش نوشته جایی که سند قطعی رو باید یه سازمان دولتی اجرا کنه وطرف دعوا دولت نیست(یعنی اداره ثبت و دفتر خونه) طبق ماده 4 اجرای احکام نیازی به صدور اجراییه نیست. آیا برادرم به تنهایی میتونه یه پرونده انتقال اجرایی رو به قطعی تبدیل کنه؟البته برادرم یه وکالت کاری از ما داشته .آیا میتونسته کنار پرونده اجرایی ما یه پرونده دیگه تو شعبه دیگه باز کنه؟ چون دادگاه به خواست برادر من مارو ورثه اعلام کرده و چون ورثه شدیم انتقال قطعیمون اول باید انجام بشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که مدارک و ادله مرتبط تحت بررسی قرار گیرند تا راهنمایی مناسب ارائه گردد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به عریض بودن سوال شما و نیاز به توضیحات وکیل در ابعاد گوناگون لذا پاسخ در پیام نمی‌گنجد بهتر است تماس بگیرید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با توجه به اطلاعاتی که ارائه کردید، به نظر می‌رسد که شما در یک پرونده حقوقی پیچیده با چالش‌های متعددی روبرو هستید.
در اینجا خلاصه‌ای از نکات کلیدی که باید در نظر داشته باشید ارائه می‌شود: 1. انتقال اجرایی و قطعی: انتقال اجرایی: زمانی اتفاق می‌افتد که ملکی به دلیل حکم دادگاه یا سایر مراجع قانونی به شخص دیگری منتقل می‌شود. این نوع انتقال از طریق صدور اجراییه و طی مراحل قانونی انجام می‌شود.
انتقال قطعی: زمانی اتفاق می‌افتد که مالک ملک با رضایت کامل و اراده آزاد، آن را به شخص دیگری منتقل می‌کند. این نوع انتقال از طریق تنظیم سند رسمی در دفترخانه اسناد رسمی انجام می‌شود. 2. اولویت انتقال: در صورتی که سهم شما در ملک به طور مساوی بین شما و ورثه دیگر تقسیم شده باشد، طبق قانون، ابتدا باید انتقال قطعی سهم شما انجام شود و سپس انتقال اجرایی سهم سایر ورثه صورت بگیرد. 3. اعتراض برادر شما:
برادر شما با توجه به وکالت کاری که از شما دارد، می‌تواند از حق و حقوق شما در مراجع قانونی دفاع کند.
او با ارائه مدارک و مستندات مبنی بر وراثت شما و با استناد به ماده 4 اجرای احکام، می‌تواند خواستار صدور حکم مبنی بر تبدیل پرونده انتقال اجرایی به قطعی شود.
توجه داشته باشید که شروع یک پرونده جدید در شعبه‌ای دیگر ممکن است با پیچیدگی‌ها و چالش‌هایی همراه باشد و توصیه می‌شود قبل از انجام هر اقدامی با وکیل خود مشورت کنید.