مشاوره حقوقی رایگان - انتقال زمین به فرزند

سلام. مادر من یک قطعه زمین ک ب نام خودش هست رو به نام من کرد.بنگاه گفت بهتره برادروخواهراتونم بدونن وامضاکنن پشت قولنامه رو بهتره واینکه صلحنامه بنویسیم .چندتاازبرادروخواهرایی ک بودن امضا کردن.خواستم بدونم ازلحاظ قانونی مشکلی برام ب وجود نمیاد؟یابعدا میتونن معترض بشن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بنگاه املاک صرفا دلال است و بس
نگارش تخصصی متن از حیطه تخصص و اختیارات وی تخصصا خارج است
امکان بروز مشکل وجود دارد
بهتراست متن مزبور توسط یک وکیل مورد نگارش قرار گیرد

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
مادر تا وقتی در قید حیات هستند،میتونن اموالشان را به نام هر کس صلح یا هبه کنند.
بنگاهی خواسته برادران و خواهران شاهد باشند که بعداً نگن مثلا خودتون این صلحنامه را نوشتین وگرنه حضور و امضای اونها فقط به عنوان شاهده و نیاز به اجازه کسی نیست.