مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف رانندگی موتور

سلام.دخترم درکوچه باموتور تصادف کرده است. راننده موتور متواری شده بود.اماحالا بعد چهارماه پیداش کردن دیه بریدن 48 ملیون .بیمه ندارد گواهینامه دارد.لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر پرداخت نکنن براشون حکم جلب صادر میشه

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
از صندوق تامین خسارات بدنی مطالبه کنین، اونها خسارت را می پردازند و مشکلی نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر پرونده در اجرای احکام هست تقاضای خود را به قاضی اجرای احکام تقدیم تا نام برده در صورت عدم پرداخت دیه جلب شود.
در ضمن در این گونه موارد صندوق تامین خسارات بدنی در صورت وجود شرایط قانونی از طرف مقصر دیه را پرداخت می‌نماید