مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر و بیمه رانندگی

باسلام
اگر شخصی بیمه عمر خود را به نام فرزندش بزند و بر اثر حادثه رانندگی فوت کند آیا مبلغ بیمه عمر و دیه ناشی از تصادف به فرزندش تعلق میگیرد؟ یا فقط بیمه عمر به فرزند تعلق میگیرد و دیه به وراث تعلق میگیرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد
بیمه عمر اگر ذی نفع تعیین شده باشد به مستحقین خواهد رسید و ذی نفع

دیه نیز مطابق قاعده ارث تقسیم می‌شود ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند و.....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بیمه عمر شخصی که اسم آن در بیمه نامه قید شده است تعلق خواهد گرفت و دیه جز ارث هست