مشاوره حقوقی رایگان - سلام میخواستم بدونم معنی این ابلاغیه چیه؟

(رای دادگاه)
در باب دادخواهی آقای ع. بطرفيت خانم االف. بخواسته رفع تصرف از 407متر مربع
زمين (جدا کردن زمين طبق فروشنامه)و تحویل آن با احتساب خسارات دادرسی نظر به اینکه به دلالت مشروح اظهارات
خواهان در جلسه نخست دادرسی آنچه واگذار شده است جملگی تصرفات مشاراليه در طبيعت بوده و مساعی ملک واجد
اشکال در عالم خارج وحين المعامله بوده است. به دیگر سخن احتساب مساحت در زمان انتقال با اشکال همراه بوده و آنچه
ا به ارکان دعاوی تصرف مشتمل بر سبق تصرف
منتقل گردید پيش از مساحت مندرج در مبایعه نامه میباشد لهذا توجهً
خواهان تصرف خواهان ، لحوق تصرف خوانده، ماهيت عدوانی تصرف خوانده از طرفی و واگذاری بصورت عين المال
از طرف دیگر، خواسته منطبق با حقيقت قانونی نبوده و اشتباه در مساحت داخل در عنوان قانونی نمیگردد و با این وصف
ا به ماده 1257 قانون مدنی حکم بر بطلان دعوی صادر و اعالم مینماید. رأی صادره حضوری تلقی ظرف
دادگاه مستنداً
بيست روز پس از ابلاغ قابل پژوهش در دادگاه تجدیدنظر استان گيلان است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دعوا رد شده است و حکم بطلان دعوا صادر شده است