مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه جنس به نرخ روز

سلام بنده چند روز قبل يه فاكتور صادر كردم و مقداري جنس فروختم اما هيچ پولي پرداخت نشده توي اين مدت قيمت اجناس حدود٣٠٪؜ افزايش پيدا كرده اما خريدار توقع داره كه همون قيمت پرداخت كنه حكم اين فاكتور از نظر قانوني به چه صورت هست چون همان روز هم بهشون گفتم اين قيمت امروز هست اگه پرداخت كنيد همين قيمت حساب ميشه ولي هيچ پرداختي صورت نگرفته لطفأ راهنمايي كنيد تشكر

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

میتوانید در صورت عدم پرداخت وجه اجناس تقاضای استرداد آن را بکنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
قیمت روز پرداخت ملاک خواهد بود نه قیمت روز فاکتور مگر اینکه خریدار ادعا نمایید ه قیمت قبل توافق شده و ادعای خود را اثبات نماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به تأخیر در پرداخت مشتری و همچنین توافقی که در این زمینه حاصل شده است مشتری بایستی قیمت روز اجناس را به شما پرداخت بنماید.