مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام من از دفتر خدمات قضایی از یک نفر شکایت کردم ثبت ثنا هم داره بعد چند روز پیامک ابلاغیه براش میره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

زمان مشخصی‌را نمیتوان تعیین کرد
لکن اصولا دوسه روزی میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محض تنظیم شکایت در دفتر خدمات قضایی ظرف 24 ساعت به ایشان پیامک خواهد رفت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از زمان ثبت شکوائیه تا ارجاع آن به شعبه، معمولاً یک هفته زمان می‌برد که با ثبت شکوائیه در شعبه، برای طرف مقابل پیامک ارسال خواهد شد.