مشاوره حقوقی رایگان - بیمه نکردن کارگر

سلام یکی ازدوستان بنده بهمراه چندنفراز همکارانی که دریک اداره ای دولتی بصورت پیمانکاردرسالهای ٨٢الی ٨٨مشغول ب کاربودیم
آن زمان کارفرمابیمه نکرده وحقوق هایمان رابصورت نقدی دریافت میکردیم وهیچ قراردادی هم نداشتیم ازچه طریقی میشوداقدام کردبرای حق بیمه خودکه بیمه ردشود.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بایستی بتوانید از طریق شکایت از اداره کار رابطه کارگری و کارفرمایی را احراز کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قرارداد نداشته لیست بیمه هم رد نشده باید به طرق دیگری چون اریزهای ممتد یا لیست حضور وغیاب و..اثبات رابطه کارگر وکارفرمایی اتفا ق افتد تا در اداره کار شکایت کنید