مشاوره حقوقی رایگان - استعلام فضای مجازی برای آموزش و پرورش

آیا چت با نامحرم و امثال این ها در پیام رسان های داخلی در روند مصاحبه آموزش و پرورش مشکل ساز خواهد شد؟ در صورتی که اون که شماره رو به مصاحبه کنندگان ندهیم و شماره دیگری بدهیم . آیا مثل استخدامی سپاه پیام ها چک میشود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در آموزش و پرورش با توجه به این که ارگانی است که استخدام شوندگان ارتباط مستقیم با کودکان و نوجوانان دارند بله چک میشود