مشاوره حقوقی رایگان - نفی نسب

پدرم با وجود اینکه زن داشت مادرم رو صیغه کرد و من اولین بچه او بودم. بعد از من که بچه پسر دیگری از زن عقدی اورد مادر من طلاق گرفت چون از زن اول خبر نداشت. مادرم بچه بودم تصادف کرد و فوت شد.الان من دختر بزرگ بعد از مرگ پدرم درخواست انحصار وراثت کردم. پدرم وقتی بچه بودم با اسم خودش شناسنامه گرفته و سند ازدواجم رو امضا کرده. بچه هاش شکایت کردن و قاضی فرستاد ازمایش دی ان ای. جواب ازمایش با بچه های زن اولش برای من منفی شده و میخوان نفی نسب کنن. آیا وقتی پدرم برای من خودش شناسنامه گرفته و سند ازدواجم رو امضا کرده و دست خط با اثر انگشت داده که من بچه اش هستم، بازم باید منو بفرستن آزمایش؟ پس خطای ازمایش چی میشه؟

پاسخ ها :

نفی نسب برای ارث استفاده از شناسنامه در صورت نفی نسب آزمایش دی ان ای برای نفی نسب نفی نسب