مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی کشیک

سلام
پیروی سوال قبلی قاضی کشیک بدون اطلاع و حضور بنده طبق تماس و گزارش 110 که اشخاصی دارند اموال فروشگاه را میبرند دستور بستن درب فروشگاه بدون گرفتن کسانیکه اموال را بردند و یا صورت جلسه اموال برده شده و تحویل کلید به شخص نا مرتبط را داده که پس از چند ماه با مراجعه به قاضی کشیک که کلید را تحویل گیرنده تحویل بنده نمیدهد و میگوید شما دستور داده اید که تحویل ایشان باشد قاضی کشیک در پایین کپی صورت جلسه 110 نوشتند بنده نگفتم کلید را به چه کسی بدهند و مهر و امضا کرد حال با شکایت کیفری با عنوان تصرف عدوانی و ممانعت از حق قانونی از دارند کلید رای تجدید نظر اعلام کرده که تحویل گیرنده کار غیر قانونی نکرده حال اشتباه متوجه قاضی کشیک میشود یا نه ؟ و اموال و بستن فروشگاه و غارت اموال و فاسد شدن مواد غذایی متوجه قاضی کشیک است یا نه ؟ و در شکایت کیفری در انتظامات قضات یا مراجعه دیگر باید انجام شود ؟ و مطالبه خسارت اموال و مدت زمان بسته شدن را میتوان از قاضی کشیک کرد؟

پاسخ ها :

شکایت از قاضی پرونده مطالبه خسارت از قاضی دادگاه مطالبه خسارت شکایت از قاضی خسارت