مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری چک به شخص ثالث

با سلام، طبق قرارداد مکتوب، باید کاری در زمان و مکان مشخصی انجام میشد تا چک وصول بشه. ولی با انجام ندادن کار و ارسال اظهار نامه برای فسخ قرارداد و عودت چک متاسفانه چک من عودت نشده و به شخص ثالثی واگذار شده و ایشون هم چک را برگشت زده. من با این شخص سوم هیچگونه رابطه کاری و مالی ندارم. الان تکلیف چیست؟ راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در قرارداد شرط فسخ ذکر شده باشد یا قرارداد طبق قانون قابل فسخ باشد شما باید دادخواست فسخ قرارداد اقامه نمایید و