مشاوره حقوقی رایگان - خروج غیر مجاز فرزند توسط مادر به خارج از کشور

سلام
مادرفرزندم سلب حضانت شده مدت ها مخفی بود و پیدایش نمی کردم که با استفاده از اداره گذرنامه متوجه شدم باشراکت دفترخانه ی اسناد رسمی جعل سند زده اند و به اصطلاح رضایتی از طرف بنده به ایشان داده شده درصورتیکه بنده روحمم خبر نداشت و دربه در دنبال فرزندم بودم و مدت هاست به کشور ترکیه به همراه فرزندم از کشور خارج شده و از آنجا را خبر ندارم کجا رفته است ، لطفا میشود بنده را راهنمایی بفرمایید به چه صورت میتوانم دادخواست بدم و آیا میشود گفتش که آدم ربایی کرده است و شریک داشته است؟ اصولا مجازات آن چقدر و چه شکل است؟

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

لطفا با وکیل متخصص مشاوره نمایید.موضوع لازم به بررسی و‌توضیح دارد.