مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد سالانه نوشتیم اما چند روز بعد مالک میگه پاشو

سلام.من 4ساله توی یه خونه میشینم.هرسال قرار نوشتیم.امسال هم یه ماه مونده به موقع اتمام سر رسیدمون من به مالک گفتم اکر اوکی که بریم زودتر بنویسیم هم خسال من راحت بشه هم شما ..چند روز پیش رفتیم قول نامه کتبی بنگاه نوشتیم امضا کردیم با رضایت دو طرف،چند روز بعدش مالک میگه رهن اضافه شده رو باید الان بریزی من گرفتارم پول میخام و.....
داستان این مورد چی هست؟