مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم بندی حقوق برای مهریه

سلام خسته نباشید شوهر خالم رفته یه زن دیگه صیغه کرده الان خاله ام میخواهد طلاق بگیرد شوهر خاله ام 5 میلیون ماهی حقوق میگیره ولی انقدر وام داره که میگه همه ی حقوقو بانک برمیداره الان خاله ام بخواد درخواست مهریه بکنه آیا از این حقوق بهش چیزی میرسه یا چون برای قسط وام اینا میره حقوقش چیزی بهش نمیرسه؟؟

پاسخ ها :

حیدر تری زنگنه

حیدر تری زنگنه :

استان :

بله میتونه. جهت اطلاع بیشتر با این شماره تماس بگیرید 09163177985

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اول مطالبه مهریه را انجام دهید بعد از حکم به اجرا هم میرسید