مشاوره حقوقی رایگان - خودکشی

سلام.آیاخودکشی جرمه یاخیر؟مثلا اگه من خودکشی کنم وبه هرعلتی به مرگم منجرنشه آیامجازات میشم یاخیر؟واگه به مرگم منجربشه خانوادم جریمه میشن ؟واگه جرم نیست چراپرسنل بیمارستان وقتی میفهمن شخصی خودکشی کرده پلیس روخبرمیکنن؟واینکه اگه من برم توی هتلی یامسافرخونه ای وخودکشی کنم ونمیرم آیا صاحب اون مکان میتونه ازمن شکایت کنه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودکشی در قانون جرم‌انگاری نشده است و جریمه‌ای به خانواده شما تعلق نخواهد گرفت.