مشاوره حقوقی رایگان - ایا قطعه اموزشی رو می شود تبدیل به مسکونی کرد یا نه؟

بنده سه سال پیش قطعه اموزشی را خرید ام و انجا را بعنوان دفتر کارها شخصی و کار خودم نگه داشته ام که حدود 200 متر مسکونی و 200 متری حیاط میباشد حال بعد از گذشت 3 سال بنده می توانم تغییر کاربری داده و انجا را مسکونی یا تجاری کنم.

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام می توانید از بنا استفاده مسکونی کنید اما کاربری زمین همچنان اموزشی خواهد بود. مرجع صالح برای تغییر کاربری زمین کمیسیون ماده 5 است.