مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

باسلام و خسته نباشید. من یک خانمم و یک ماه پیش یه ماشین پارس خریدم و وکالت دو ماه گرفتم و بعد برای تعویض پلاک رفتم و متوجه شدم که موتور تعویض هست و من نمی‌توانم تعویض پلاک انجام بدم و فروشنده به دلایل شخصی میخواد توقیف پلاک بزنه ... آیا تا زمانی تاریخ وکالت تموم نشده فروشنده می‌تونه توقیف پلاک بزنه؟

پاسخ ها :

توقیف پلاک خودرو توسط فروشنده تعویض پلاک خودرو توقیف پلاک خودرو پلاک خودرو خرید و فروش خودرو خودرو