مشاوره حقوقی رایگان - مجازات

1_آیا مجازات ناشی از بند الف ماده 5 قانون نحوه مجازات اشخاصی که در امور سمعی و بصری قابل تعلیق یا تخفیف یا برائت میباشد؟
2_ آیا درصورتی که سه چهارم مجازات ها که دو سال حبس و 10 سال محرومیت و 74 ضربه شلاق می‌باشد تعلیق گردد سابقه موثر کیفری برایمان ثبت میشود که نتوانیم در استخدامی شرکت کنیم؟
3- من کارمند رسمی هستم و به دلیل موارد بالا مجبور به استعفا شدم باید چکار کنم برگردم یا حق و حقوقم را بگیرم؟

با تشکر فراوان از شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. تعلیق وتخفیف مختص جرایم تعزیری است. درکل، تعلیق مجازات تنها به جرائم تعزیری درجه سه تا هشت اختصاص دارد و در مورد جرائم حدی و دیه یا قصاص، امکان صادر شدن تعلیق حکم و مجازات وجود نداردپس باتوجه به توصیح شما امکانپذیر است درخصوص پاسخهای بعدی بدلیل زمان زیاد مشاوره تلفنی رزرو نمایید