مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مدنی

با سلام.بنده یک پرونده در مرحله اجرای احکام مدنی شهرستان ساری داشتم بعنوان شاکی پرونده
بعد از سه سال دوندگی صرف کلی هزینه خودرو محکوم علیه را بعنوان بخش کوچکی از طلبم توقیف کردم در مرحله مزایده خودرو مذکور بفروش رفت.و اجرای احکام در مرحله پرداخت ابتدا ده درصد از مبلغ مزایده را به شماره شبایی که به امور مالی اعلام کردم واریز کرد.اما متاسفانه نود درصد مابقی مبلغ خودرو به ارزش سیصد میلیون تومان را به اشتباه بحساب شخصی دیگر واریز کرد که در همان شعبه پرونده اجرایی داشت.و طرف هم بلافاصله پول باد اورده را در کمتر از 24 ساعت از حساب خارج کردو الان جوابگوی تلفن و پیگیری های شعبه اجرایی نیست.و من موندم و بلاتکلیفی که به پولم نرسیدم و با اشتباه دادورز مربوطه پولم به حساب شخص دیگری واریز شده.الان نمیدونم باید چیکار کنم و چطوری باید به پولم برسم.ضمنا دادگاه تمام حسابهای اون شخص رو مسدود کرده ولی پولی توی هیچکدومش نبود.من چطوری الان باید ب پولم برسم.لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

واریز اشتباه پول به حساب دیگری دریافت پول از اجرای احکام واریز اشتباه پول اجرای احکام