مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده ماشین برای تعویض پلاک همکاری نمیکند

با سلام و خسته نباشید
بنده تاریخ 15 اسفند ماشین خریداری کردم و وکالت 1 ماهه گرفتم برای تعویض پلاک که تاریخ 26 اسفند نوبت گرفتم و مراجعه کردم برای تعویض پلاک متاسفانه اونجا گفتن فک رهن سیستمی فقط مورد قبول هست و بنده همون روز به کرمان موتور زنگ زدم که اونها سیستمی فک رهن کنن و متاسفانه به قول خودشون 2 هفته زمان میبرد که اون 2 هفته هم به تعطیلات عید خورد و تازه 19 فروردین فک رهن واسه تعویض پلاک اومده و وکالت من هم تموم شده حالا از فروشنده میخوام بیاد وکالت یا جواب نمیدن یا میگن فروشنده ماشین رفته خارج و نمیاد دیگه!! الان من باید چکار کنم ؟؟ قولنامه هم نوشتیم و دارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ایشان اظهارنامه ارسال نمایید که در صورت عدم وکالت‌نامه شکایت خواهید کرد و تمام هزینه‌ها با ایشان است