مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

بسمه تعالی
با سلام و احترام
بنده چهار سال سابقه بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد دارم و از 20 سالگی مشکلات روحی داشته ام و چند سال هم از قبل بیمه پدرم که فوت شده اند با برگزاری کمیسیون پزشکی حقوق دریافت کردم اما هم اکنون دیگر حقوقم قطع شده است. آیا میتوانم برای از کار افتادگی اقدام کنم. مشکل افسردگی و وسواس فکری شدید دارم . لطفا راهنمایی بفرمایید. تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدارک خود را به کمسیون مربوطه ارایه کنید و درخواست از کارافتادگی بدهید تا بررسی شود