مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشی من در سال 94 در خدمت سربازی توسط یک سرباز دیگر مورد تهاجم قرار گرفتم پنج نفر کشته شدند و من از ناحیه فک و صورت و دوتای دستم به شدت مجروح شدم و تا به حال 15عمل جراحی انجام دادم و هیچی هم بهم تعلق نگرفت و اون طرف هم اعدام کردن و فقط گفتن دیه خود را از بیت المال میتوانی بگیری و من در تاریخ98/11 پرونده سازی کردم با رای قاضی در دادسرای عمومی شهرستان شیراز و گفتن پرونده ات را می فرستیم تهران و فرستادن گفتن خبرت میدیم و هنوز خبری نشده خواستم بپرسم چقدر زمان میبره ؟ و بخوام بیام تهران پیگیری کنم کجا باید برم ؟ با تشکر.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام کدام دادگاه شکایت کردید از همان دادگاه بپرسید پرونده شما به کدام دادگاه تهران ارسال شده پیگیری کنید ان شالله نتیجه می گیرید