مشاوره حقوقی رایگان - فاصله بیمه

من از سال 93 بیمه کارگران ساختمانی شدم و بعداز چند سال رفتم داخل یک شرکت مشغول به کار شدم و بیمه من را اون شرکت رد کرد و سال 99 از اون شرکت اومدم بیرون و حدود 10 ماه بیمه رد نکردم و بعد بیمه مشاغل آزاد شدم میخواستم ببینم میتونم اون 10ماه که وقفه افتاده و من پرداخت نکردم را پرداخت کنم یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله به اداره کار مراجعه کنید با مستندات

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام خیر امکان پرداخت اون 10 ماه چون مشغول فعایت نبودین وجود نداره