مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از کارت سوخت ماشین تحت اختیار من

سلام.. سال 93 یک ماشین شش سیلندر از دوستم خریدم، همان موقع دوستم وکالت تعویض پلاک داد بهم، و گفت ماشین کارت سوخت نداره ماشین چون 6 سیلندر هست بهش کارت سوخت تعلق نمیگیره. بعد از 9 سال من امسال پلاک زدم ماشین و و الان متوجه شدم ماشین کارت سوخت داشته و به من نداده اند، از دوستم پرسیدم میگه احتمالا نفری که به من فروخته به من نداده و استفاده می کنه، حالا میخواهم شکایت کنم، چکار باید انجام بدهم لطفا راهنمایی کنید، آیا به جایی میرسم و میتونم ادعای خسارت کنم ? ممنون از توجه شما ؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید موضوع قابل پیگیری است