مشاوره حقوقی رایگان - درخواست فک پلاک و توقیف خودرو

سلام
ماشینی که همسرم خریداری کردند، سند و پلاک خودرو به نام من هست و بنا بر اختلافات و اینکه ماشین رو در اختیار پسر 16 ساله ام که گواهینامه نداره میزاره . چندین بار اعلام کردم تعویض پلاک کنه و سند رو به نام خودشون بزنم اما به بهانه های مختلف تاریخ عقب میندازه و میگه که از من وکالت داره ( بابت ماشین ) نیازی به حضورت نیست وبه هیچ عنوان راضی به نشون دادن وکالت نیست و من یادم نمیاد وکالت داده باشم . الانم بخاطر اینکه پسرم به دردسر نیوفته میخوام ماشین توقیف و فک پلاک بشه . در ضمن مدارک ماشین ندارم . اگر غیر حضوری انجام بدم بهتره لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام اگر هنوز پلاک ماشین به نام خودتون است وتعویض پلاک نشده واسناد ماشن نیز نزد خودتون است میتونید تقاضای تحویل خودرو را به وسیله یک اظهارنامه از همسرتون بخواهید تا متوجه شوید که وکالتنامه دادید واینکه آیا این وکالتنامه مدت محدودی جهت انجام تعویض پلاک در آن قید شده یا خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید