مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دوگانه سوز شدن دولتی ماشین به تک سوز

سلام وقت بخیر من یه ماشین پراید مدل 86 دارم که باثبت نام دوگانهsngدولتی ,,دوگانه سوز کردم حالا من نظرم عوض شده ومیخوام همان تک سوز توسایت ثبت بشه دوگانه دیگه نباشه باید چیکار کنم ،،،فقط توکارت سوخت دوگانه ثبت شده ودرمعاینه فنی خودرو،،چه کاری باید انجام بدم به همان حالت اولیه برگرده بشه تک سوز ،تشکر.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید