مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب پیمانکاری

بنده پیمانکار برق در شهرک صنعتی ... هستم دوسال پیش یک کار در شهرک به من معرفی شد مدیر پیمانکار دوستانم بود در شروع هر چه سعی کردم قرارداد بسته شود دوستم قبول نکرد ماهانه صورت وضعیت میدادم و مبلغی پایین تر از صورت به بنده پرداخت می‌کردند تا کار تمام شد و مبلغ 500 میلیون طلبکار ماندم و کارفرما پرداخت نمی‌کند بعدآ فهمیدم خود دوستم به عنوان مدیر پیمان هم قراردادی ندارد و به صورت شفاهی صحبت کردن و حتی دوستم 1.5 میلیارد طلب دارد ممنون میشم من رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای مطالبات وجوه خود به استناد اسناد موجود طرح دعوی نمائید.