مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن موتور سیکلت

باسلام من موتور برج 9 سال 1402 خریداری کردم و مدل موتور 87 هستش و از کسی که خریداری کردم مدارک کامل داشت ولی به نام خودش نبود الان تمام مدارک موتر سیکلت دست من است و میخواهم که موتور رو به نام خودم بزنم و بدون مالک اصلی میشود این کار رو انجام بدم یا خیر مدارک موتر قولنامه و برگه سبز وکارت موتور همه چیز هاش تکمیله ولی به نام شخص دیگری هست

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه از مالک رسمی موتور وکالت نداشته باشید و وی حاضر به تنظیم سند رسمی نگردد باید دادخواست الزام به تنظیم سند از طریق دادگاه دهید در صورت تمایل میتوانم برایتان دادخواست تنظیم نمایم