مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک و بدهکاری خریدار به فروشنده

با سلام.بنده ماشین سواری را طی قولنامه فروخته ام و خریدار بابت ثمن معامله بدهکار است و بنده حکم جلب بابت بدهی اش از دادگاه گرفته ام.اخیرا وی از بنده شکایت کرده که فروشنده ،ماشین را به اسم خریدار نمیکند و تعویض پلاک انجام نمی‌دهد.راهنمایی فرمایید بنده چه مراحلی انجام دهم.با وجود اینکه خریدار محکوم به میباشد.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به انتقال سند هستید، از طرفی مستحق دریافت ثمن خودرو و خسارات