مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو، غش در معامله

بنده یک خودرو در تاریخ 29 اسفند از فردی به شرط نصف کاپوت رنگ به مبلغ 240 میلیون خریداری کردم و 200 میلیون تومان آن را پرداخت نمودم و بعد از تعطیلات عید هنگامی که روز 5 فروردین به مرکز معاینه خودرو رفتم بیش از 5 ناحیه و شاسی خودرو رنگ و معیوب بود، هنگامی که به ایشان مراجعه کردم گفتند پولت را بگیر و ماشین را پس بده و حتی حاضر به پرداخت زیان فسخ 30 میلیونی 24 ساعته قید شده در قولنامه نبودند، اما بنده مایل به فسخ نیستم
خودرو و سند قبلی و مدارک در نمایشگاه است
چطور می توانم خسارت غش در معامله را بگیرم و ایشان را ملزم به سند کنم؟