مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث مرحوم پدرم پس از 40سال از عموی کوچک

سلام عرض ادب و احترام،، پدر بزرگ من بیش از 40سال است که به رحمت خدا رفته،، پدرم چند سال بعد از او فوت شده،،، پدر بزرگ ما کدخدا بوده در روستا،،، عموی کوچک ما که مادرش با مادر پدرم یکی نیستند تا امروز همه ی اموال و زمین تصرف کرده و اجاره میده و محصول کشاورزی رو میفروشه و هیچکس تا به حال سراغ اموال نرفته ، سوال ماباید چطور اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام با اخذ گواهی حصر وراثت درخواست تحریر و تقسیم ترکه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح بفرمائید
دادخواست متناسب مطرح گردد
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید