مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت درب منزل

با عرض سلام خسته نباشید
برادرم و عموم از سفر برگشته بودند،وقتی به خونه رسیدن درب منزل یک ماشین رسید فحش و حمله کرد به طرف برادرم و عموم، خلاصه درگیری ایجاد شده بود
او طرف یک خانم و آقا بود عموم دو تا لگد به ماشین یارو زده بود، خانم که همراه یارو بود
با سنگ به برادر و عمو ضربه زده بود
خلاصه یارو گفته بود ماشین من درست کنید شکایت نمی کنم ماشین یارو از قبل ماشین بهش زده بود ما هم که می خواستیم وارد محیط دادگاه نشویم گفتیم باشه درست می کنیم
الان ماشین درست کردیم حدوداً 30میلیون
یارو رفته شکایت کرد زن من ترسیده
الان جریان برادر و عموی من چی میشه ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید