مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد صلح عمری

سه دانگ از یک باب منزل مسکونی و سهم الارث مشخصی از سه دانگ دوم در یک قرارداد صلح عمری به صورت دست نویس با شرط عدم معامله قبل از فوت به بنده انتقال یافت تکرار می‌کنم این قرارداد به صورت دستی و خارج از دفتر اسناد رسمی نوشته شده.
تمامی قواعد نوشتاری قرارداد صلح عمرا در این قرارداد رعایت شده
سوال: آیا برای تکمیل شدن این قرارداد و قابل پیگیری بودن این قرارداد پس از فوت مادر در مراجع قضایی نیاز به انجام عمل خاص دیگری ی‌باشد؟

پاسخ ها :

میلاد رهام پور

جناب آقای میلاد رهام پور :

سلام
دعوی اثبات صلح به طرفیت ورثه طرح و پیگیری شود به ازای آن سه دانگ دوم