مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی کد ملی

سلام،در تعطیلات عیدوقت اتاق کرفتن کارت ملی من با فرد دیگری عوض شده ،قرار شد هرکس کارت ملی رو برای طرف مقابل پست کنه که من کارت ملی اون اقارو به مقصد نیشابور فرستادم و بعد از ارسال کد پیگیری برای این اقا گوشیش رو از دست رس خارج کرد وکارت ملی منو برام نفرستاد،حالا دوسوال دارم با توجه به اینکه ادرسشون رو دارم چطور می تونم کارت ملیم رو پس بگیرم،ودوم اینکه می ترسم از کارت ملیم سو استفاده کنه لطفا رهنمایی کنیدامکان حضوری رفتن ندارم اخه ما بروجرد هستیم

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام به طرفیتشان اظهارنامه ای مبنی بر عودت کارت ملی ارسال کنید